lauantai 11. maaliskuuta 2017

Viides päivä



Kirjoittaminen venyi tänään aika myöhään ja tässä on jo ehditty saunoa Mamin kanssa kahdestaan. Mami avautui aika reippaasti ja osoittautui, että hän on kokenut pari viime tekstiäni enemmän tai vähemmän painostukseksi. Tälle viikolle asetettujen tavoitteiden toteutuminen näyttää siis aika heikolta, mutta jatketaan vain urheasti loppuun asti.

Huomaan unohtaneeni parin päivän takaisesta tekstistäni siihen aikomani loppuhuipennuksen. Kysehän oli miehen orgasmin hallinnasta. Löytyy vielä yksi hienous, jota kutsutaan orgasmin jälkeiseksi kidutukseksi (Post orgasm torture). Tässä on kyse siitä, että kalun nuppi muuttuu hyvin tuntoherkäksi orgasmin loppupuolella ja kädellä tai suulla tai milloin mitenkin tapahtuva koskettelu alkaa tuntua tuskalliselta.

Mamin keinovalikoimassa tätä ei tietenkään jätetä käyttämättä, vaan esimerkiksi kauan odotettu täysi orgasmi saattaakin päättyä tällä tavoin. Mitään todellista vahinkoahan tästä ei aiheudu, mutta sen verran kivuliaalta se kuitenkin tuntuu, että Pojun sitominen on ennakolta paras tapa varmistaa, ettei kidutus jää kesken Pojun tempoilun vuoksi.

Erilaisissa skenaarioissa Mami voi käydä kauppaa Pojun palkitsemisesta orgasmilla esimerkiksi niin, että Poju saa valita pilatun orgasmin ja täyden orgasmin, jota seuraa kidutus, väliltä.

Teksti jää tällä kertaa näin lyhyeksi, mutta lopuksi sentään taas suomennettu ohje faontk.tumblr.comista:

Huputus kiusoittelun muotona

Sivele Pojun kalu turruttavalla voiteella ja asenna sen päälle sitten kaksi kondomia päälletysten, ennen kuin suljet sen kumiseen kalutuppeen. Näin poistat sen riskin, että hän pilaa ilosi ruiskimalla.

Tämän paras puoli on siinä, että hän näkee ja tietää olevansa sisälläsi, mutta ei koe lainkaan nautintoa eikä samaa tunnetta kuin normaalisti kokisi.

Pojun hyväksikäyttö tällä tavoin auttaa häntä hyväksymään kohtalonsa pelkkänä tarpeidesi tyydyttäjänä, koska hänen kalunsa ei ole enää sen enempää kuin mikä tahansa dildo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti