maanantai 13. maaliskuuta 2017

Seitsemäs päivä


Näillä näkymin viimeinen kirjoitukseni ellei sitten jokin myöhempi tapahtuma saa minua palaamaan näihin hommiin.

Joudun edelleen kamppailemaan Mamin esittämien väittämien kanssa, joille on yhteisenä piirteenä se, että ne eivät ole loogisesti kumottavissa, koska ne pääsääntöisesti koskevat sitä, miltä jokin asia Mamista tuntuu. Hän on esimerkiksi sitä mieltä, että hän ei koskaan tule muuttumaan sellaiseksi valtiattareksi, jollaista kaipaan.

Tähän olen kerta kerran jälkeen vastannut, että eivät lapsetkaan leikkiessään tietääkseni muutu miksikään sen paremmin kuin näyttelijäkään muuttuu roolissaan oikeasti joksikin. Kyse on näyttelemisestä, mutta varmaan voi olla niin, että kokemuksen miellyttävyys tai epämiellyttävyys vaikuttaa siihen, kuinka hyvin roolissaan viihtyy ja miten siihen pystyy eläytymään.

Oleellista onkin, että mahdolliset leikit tapahtuvat Mamin tahdosta; mitäpä iloa minulle voisi olla siitä, että Mami tekisi jotain vain minua miellyttääkseen. Parempi jättää sitten homma sikseen.

Muistan kuitenkin hyvin, miten silloin runsas vuosi sitten ensi kertaa kokeillessamme minun kiusaamistani minut valtasi halu miellyttää Mamia juuri niin kuin nettitarinoiden mukaan pitikin käydä. Osittain siinä oli mukana näyttelemistä, mutta siltikin olin ymmälläni, että jaksoin puurtaa sellaisten kotitöiden parissa, joista normaalisti olisin yrittänyt laistaa.

Samalla suhteemme parani henkisellä tasolla. Suukopua oli tuskin lainkaan ja toisen kumppanuus tuntui jälleen tärkeältä vuosien hiljaiselon jälkeen.

Nämä ovat minusta painavia perusteita, jotka puhuvat sen puolesta, että kokeileminen saattaa kannattaa.

Sitten vielä käännös faontk.tumblr.com-sivustolta

Mitä sanoa alistuvalle miehelle

1. Nöyryyttävät asiat: usko tai älä, monet älykkäät alistuvat miehet pitävät siitä, että seksikäs nainen kertoo heille, kuinka tyhmiä tai rumia he ovat

2. Torjunta: joitakin alistuvia miehiä kiihottaa, kun muita, paremmin varustettuja tai komeampia miehiä ylistetään ... heidät saadaan tuntemaan mustasukkaisuutta ja heidät torjutaan

3. Tuhmat sanat ja kirosanat: joitakin alistuvia miehiä kiihottaa kuulla näitä sanoja seksikkään naisen suusta

4. Seksikäs äänensävy ja kiusoittelu: muista, että useimmat alistuvat miehet haluavat itseään kiusattavan ja pidettävän puutteessa. Siksi äänensävyllä ja kiusaamisella on tärkeä rooli kiihottamisessa. Mutta muista, että laukeamisen säännöstely on tärkeää, ja niin on rankaiseminenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti