perjantai 10. maaliskuuta 2017

Neljäs päivä

Pegging Through pegging, the dominant role of the relationship passes radically from the man to the woman.
The couple relationship dynamics will completely change once he will be underneath you and you will fuck his ass with a strap-on. From that...

Eilispäivästä ei syntynyt paljon uutta kerrottavaa. Tulin aika myöhään kotiin ja vetäydyin melkein heti saattamaan tekstiä valmiiksi. Mami kyllä tiesi mitä olin tekemässä kun kuuli näppäinten olevan kovassa käytössä. Saatuani blogin julkaistuksi ilmoitin siitä saman tien Mamille, eikä aikaakaan, kun hän oli vuorostaan siirtynyt koneelle.
Mitään kommentteja en saanut, mutta Mami tuntui tavallista mietteliäämmältä loppuillan ajan. Oliko blogissa sitten jotain uutta tai liian järisyttävää. Tekstihän käsitteli taas aika konkreettista alistamisen tapaa, eikä pahemmin mennyt tunneosastolle. Jokainen varmaan silti ymmärtää, että tuollainen sessio on kaikkea muuta kuin mekaanista suorittamista kummankin kannalta, mutta minun on vaikea hahmottaa, miten alistava osapuoli sen kaiken kokee. Kaksisuuntaistahan tuollaisen leikin sanaton viestintä on, ja tulokset varmaan vaihtelevat kerrasta toiseen. En kuitenkaan mitenkään käsitä, etteikö tulos voisi olla miellyttävä molempien mielestä.
Seuraavaksi otan esiteltäväksi Pojun pepun käsittelyn alistamisleikkien osana. Tämähän kuuluu itsestään selvyytenä alan kuvastoon ja kirjallisuuteen. Selitys on varmaan siinä, että se kääntää perinteiset roolit päälaelleen ja tekee Mamista sen hallitsevamman osapuolen.
Peräaukon seutu on erogeenista ja tuntoherkkää aluetta, joten sellaisena sen hyväily riittää tuntumaan miehestä kiihottavalta. Asiaan liittyy se likaiseksi katsottu piirre, ja tietty vastenmielisyys on ensin voitettava, jotta nämä leikit tuntuvat luontevilta.
Kun peppuun tunkeudutaan, vaikutus on miehillä erilainen kuin naisilla, koska vain ohut seinämä erottaa eturauhasen siitä tunkeutujasta. Sormillakin ylettyy eturauhaseen saakka, ja tapit tai vyödildot väkisinkin  hierovat oikeaa kohtaa. Itse asiassa joidenkin tappien muotoilu on suunniteltu puhtaasti eturauhasen sijainnin mukaan.
Paine eturauhasta kohtaan aiheuttaa ainakin minulla erektion voimistumisen, ja pääsääntöisesti nopeuttaa orgasmin saavuttamista. Tällä tavoin tuotettu orgasmi tuntuu jotenkin erilaiselta kuin perinteinen, nautinto ei ole aivan yhtä voimakas ja laukeaminen tapahtuu ikään kuin pakotettuna. Toisaalta se sopii alistetun osapuolen orgasmiksi juuri näiden erojen vuoksi.
Väitetään, että Poju on mahdollista "lypsää" pelkästään eturauhasta hieromalla ja painelemalla. Ilmeisesti tämä vaatii harjoittelua eikä ehkä onnistu koskaan kaikkien kohdalla, mutta jonkinlainen siemensyöksy ilman mitään siihen liittyviä nautinnon tunteita on saavutettavissa. Kaluun ei siis tässä operaatiossa kosketa lainkaan ja Pojulle jää asiaankuuluva turhautumisen tunne Mamin vuolaista kehuista huolimatta.
Homman välineistöä ovat erikokoiset tapit, hieromasauvat ja vyödildot. Voimakkaasti levenevät tapit on pääsääntöisesti tarkoitettu pysymään pitkään paikallaan, juuri siksi ero kapean ja leveän kohdan välillä on suuri. Edestakaiseen liikutteluun sopivat paremmin tasapaksut sauvat, moottoroituna tai ilman. Mamin kannalta tapit ovat käteviä, koska ne voi jättää paikoilleen ja keskittyä leikin muihin osa-alueisiin samalla kun tappi vääjäämättä tuo Pojua kohti laukeamista.
Vyödildon käyttö on omiaan korostamaan leikin osapuolten valtasuhdetta. Siihen on helppo yhdistää jokin roolipeli, jossa Pojulla on naisen tai eläinleikeissä naaraan kohtalo. Mamin suullisista taidoista on tietysti kiinni, miten alhaiseksi olennoksi Poju näissä itsensä tuntee.
Tämä leikki vaatii totuttelua ja toimivan liukasteen käyttöä. Äkillinen tunkeutuminen saattaa aiheuttaa pieniä haavaumia, jotka tekevät jatkamisen mahdottomaksi, joten pieni venyttely ja rauhallinen aloitus kannattaa muistaa.
Normaalisti suolen loppupää on tyhjä, mutta hygienian kannalta ja yllätysten välttämiseksi suoli kannattaa huuhdella ennen leikin aloittamista. Tämä onnistuu aivan tavallisella bideellä, joka painetaan aukon päälle ja pienellä paineella annetaan suolen täyttyä sopivan lämpöisellä vedellä. Vatsan kovuudesta riippuen huuhtelu saattaa olla tarpeen toistaa. Pienellä harjoittelulla tästä kehittyy ihan rutiininomainen toimenpide.
Sitten taas käännös faontk-sivuston ohjeesta. Pegging-termille ei ole tiedossani pätevää suomenkielistä vastinetta. Olkoon se nyt vaikka peputus kun en parempaakaan keksi.

Yksisuuntainen juttu - peputus on uusi normaali
Jos Poju saa vyödildoa säännöllisesti, hänen kehonsa ja mielensä sopeutuvat uuteen tilanteeseen, ja hän kokee joitakin fysiologisia ja psykologisia muutoksia.
Peputus muuttuu hänelle "normaaliksi" kokemukseksi, ja hän alkaa jopa kaivata sitä. Näin käy koska onnistuit muuttamaan hänen erogeenisen vyöhykkeensä paikkaa laiminlyömällä ja häkittämällä hänen kalunsa ja stimuloimalla jatkuvasti hänen eturauhastaan.
Hänen oma nautintonsa muuttuu toisarvoiseksi, ja hän asettaa Mamin nautinnon etusijalle, kokee kiihkoa ja iloa kun et välitä hänen kalustaan, vaan käytät hänen suutaan ja kieltään ... hän löytää rikkaamman ja kiehtovamman maailman, jossa hän ei ole enää keskipisteenä eikä hallitse tilanteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti