torstai 17. syyskuuta 2020

Tilannetiedotus

 


Mamin ja Pojun suhteesta kiinnostuneille tässä päivityksessä kaikenlaista ihmeteltävää.

Leikit ovat olleet pitkään eräänlaisessa on/off-asetelmassa. Enimmäkseen off. Lyhyitä jaksoja on kokeiltu ja aina ne ovat päättyneet Pojun voimakkaaseen turhautumiseen ja sitä seuranneeseen molemminpuoliseen kyräilyyn. Mamin aktiivisuus on ollut kovin vähäistä Pojun odotuksiin nähden. Asiasta on kuitenkin kyetty keskustelemaan ja joitakin molemminpuolisia väärinymmärryksiä on varmaan saatu oiottua. Tällä hetkellä on taas aktiivisempi vaihe menossa ja Pojun kalu silloin tällöin käsittelyssä. Kerron siitä myöhemmin, mutta ensin vähän filosofista pohdintaa.

Sukupuolten eroista tai mistä sitten johtuukaan, mutta mielenkiinto leikkejä kohtaan ei jakaudu kovin tasaisesti. Poju olisi niihin valmis vaikka kesken unien herätettynä, mutta Mamilla ne eivät ole aina ihan päällimmäisenä. Tällä hetkellä mitään täsmällisiä sääntöjä ei ole voimassa, varmaan siksi, että ne eivät kahlitsisi liikaa ja johtaisi leikkien päättymiseen toisen kokiessa, ettei saa sitä, mistä on sovittu.

Lähtökohta on suunnilleen se, että Poju tekee mitä Mami käskee ainakin silloin, kun ollaan kahden. Mutta vain silloin, kun Mami on Mami eikä oma itsensä. Tästä seuraa heti se ongelma, että Pojun pitäisi jotenkin tietää, kuka hänelle milloinkin puhuu. Jos käsky kuuluu, että ota housut pois, asia ei ole kovin monimutkainen, mutta jos lause kuuluukin vaikka että: "Tiskit pitäisi tiskata.", tulkinnanvaraa on. Omasta mielestäni ratkaisu tähän olisi selkeiden käskymuotojen käyttö ja hieman toisenlaiset äänenpainot ja tietty ehdottomuus silloin, kun Mami on äänessä. Muiden läsnäollessa Mami tietysti joutuisi muotoilemaan käskynsä verhotummin, mutta sopivalla sananvalinnalla molemmat kyllä käsittäisivät, mistä on kysymys, vaikkei se ulospäin niin selvää olisikaan.

Mami ei kuitenkaan ole ollut valmis tällaiseen johtamistapaan. Toisaalta hän varmaan kokee sen itselleen vieraaksi, toisaalta hän taas ihmettelee, että pitääkö kaikesta käskeä, enkö vain voisi tehdä kaikenlaista ihan käskemättä. Omasta mielestäni mitään suurta ongelmaa tässä ei tarvitsisi olla. Jotkin asiat Mami voisi todeta Pojun velvollisuuksiksi automaattisesti, ilman erillistä komentoa. Vaikka nyt omien pyykkien viikkaus ja vieminen kaappiin heti niiden kuivuttua. Tai pöydän siivous ruokailun jälkeen.

Kyllä Mami tietysti on käskyjä antanut, mutta huomaa selvästi, että niiden antamisen helppous jotenkin riippuu asiasta. Hän on voinut sanoa vaikka suunnilleen näin: "Nyt korjaat pöydän ja tiskaat tiskit, mutta et tietenkään noissa vaatteissa, vaan otat ne pois ja laitat päällesi pelkän esiliinan." Mutta jossain toisessa tilanteessa, jota Mami kai ei ole pitänyt niin selkeästi Pojun hommiin kuuluvana, hän on saattanut ryhtyä tuomaan asiaa esille jotenkin näin: "Minun piti viedä nuo tuossa pois, mutta sinähän voit hoitaa sen."

Mutta kun viime kädessä tässä on kysymys alistamisesta ja nöyryyttämisestä. Pojun kalu värähtää aivan eri tavalla silloin kun Mami antaa tylyjä komentoja. Vaikkei Pojun kuuluisikaan olla mitään sääntöjä Mamille määräämässä, on aivan oleellista, että Mami ymmärtää, mitä Pojun pään sisällä tapahtuu ja miten hän parhaiten pystyy sinne vaikuttamaan. Ja kun kerran on niin, että Poju haluaa tulla komennelluksi, Mamin kannattaa kovettaa sydämensä ja ottaa se hänelle tarjottu valta käsiinsä. Jos Poju vain noudattaisi Mamin pysyväismääräyksiä ja muuten puuhailisi kaikkea mahdollista mitä olettaa Mamin haluavan, tämä ulottuvuus jäisi toteutumatta. Mamin naisellinen puoli varmaan kaipaisi oma-aloitteista hartiahierontaa ja poskisuudelmia, mutta niitä hänen taitaa olla vaikea tässä saada.

On kylläkin niin, että mitä paremmin Mami on onnistunut Pojun pitämisessä kiihottuneessa tilassa, sitä innokkaampi Poju on Mamia palvelemaan, ja luultavasti joitain toivomuksia ennakoikin. Todellinen valtiatar ei toki tällaisesta pehmene.

Jonkinlainen ongelma on minusta ollut luonteva suhtautuminen leikkien alkamiseen ja päättymiseen. Olin pitkään vähän sellaisessa tilassa, että en uskaltanut päästää suustani mitään jokapäiväistä, koska pelkäsin Mamin juuri olevan aikeissa avata suunsa ja komentaa minut hakemaan pepputapin esille. Suun avaaminen olis voinut sotkea Mamin ajatukset ja tappi olisi unohtunut. Nyt tällainen pelko on väistymässä, koska pystymme aika luontevasti vaihtamaan arkimoodista leikkimoodiin ja takaisin. Se tuo lisää maustetta kuvioon, koska nopea käsky tai kysymys arkisten asioiden välissä muistuttaa Pojua hänen asemastaan ja osoittaa, että Mamillakin on asia jossain taustalla koko ajan muistissa.

Minusta Mami voisi hyvin käyttää asemaansa hyväkseen, ja päättää jonkin arkisen erimielisyyden siihen, että käskee lopettaa suunsoiton ja vetää housut kinttuihin ja pyytää häneltä anteeksi typeryyttäni. Tarvittaessa tietysti rangaistusta vaikka piiskalla tehostaen. Leikkihän voi alkaa ja päättyä koska tahansa ja kestää mitä tahansa sekunneista vuorokausiin.

Arkielämässä Mami on Pojun hieman asiaa ehdotettua ryhtynyt tuomaan uusia elementtejä mukaan. Kuljen nykyään usein päiväkausia rengas kalun ja kivesten tyvessä pitämässä pienimuotoista jöpötystä yllä. Mami tuskin näkee minua koskaan kalu ihan lepotilassa, koska hänen läsnäollessaan se tahtoo muistaa omistajansa ja rengas vielä auttaa asiassa. Teini-ikäisemme takia  joudun toki noudattamaan pientä varovaisuutta.

Toiseksi Mami on käskenyt minulle yöksi jalkaan pikkuruiset piukkiskalsarit, joita löytyy muutama erilainen, ja jotka eivät paljon peitä ja ovat jotain liukasta aika kiihottavan tuntuista kangasta. Herään aamuisin usein melkoinen tahra housuissa.

Olen itse ajatellut, että meille sopisi leikkien kehystarinaksi vanhempi nainen - nuori poika -asetelma. Mami olisi se, joka kokeneempana vie ja Poju tekee kalu pystyssä kaiken mitä käsketään. Mamille sopisi minusta tässä asetelmassa ladylike-tyyppinen pukeutuminen pikkuisen liian tiukkoine paitoineen ja housuineen tai hameineen. Mami on muuten nyt ottanut todesta kiinnostukseni häneen jumppa-asuisena, ja pyörii kotiin tultuaan tiukoissa trikoissaan puuhaten kaikenlaista eikä livistä heti suihkuun.

Pojulle taas kuuluu vähäpukeisuus ja kaikenlainen Mamin silmää miellyttävä paljastelu. Joitain hankintoja on kyllä suoritettukin. Ihan paljas alastomuus tuskin on koskaan niin kiihottavaa kuin hieman peitetty.

Tällaisesta kuviosta olen löytänyt hyvinkirjoitetun novellin täältä: http://www.seksinovellit.com/2014/01/04/kuinkas-sitten-kavikaan/ Samalta tekijältä löytyy muitakin saman aihepiirin tarinoita.

Se suunta, johon toivoisin Mamin tätä vievän, on selvästi pidemmälle menevä alistaminen ja nöyryyttäminen. Tällä hetkellä Mami tuntuu pitävän kovasti julmana sitä, että pitää laukeamisteni välillä muutaman viikon taukoja. Erityisesti puhumalla tapahtuva dominointi olisi tehokasta kidutusta korvien välissä eikä vaatisi juuri ulkoista rekvisiittaa. Mami ei ole osoittanut mitään taipumuksia tähän suuntaan ja käsitän hyvin, ettei se helppoa olekaan. Helpoin tapa edetä tässä olisi minusta jokin roolileikki, johon vuorosanoja on luontevampi kehittää kuin muuten vain peuhatessa.

Asiaa voisi ajatella siten, että Mamin on ajateltava Poju suunnilleen koiranpennun tai pikkulapsen asemaan. Sellaisellehan nainen kuin nainen voi leperrellä loputtomasti, eikä vastauksilla ole niin väliä. Mami voisi Pojun kalua käsitellessään olla milloin missäkin roolissa. Vaikkapa se kokenut nainen, joka on viemässä Pojulta poikuutta, mutta opettaa tätä ensin vähän pidättelemään halujaan, ja höpöttää ja kyselee kaikenlaista, varmistaa, ettei Poju kai sentään ole ihan vielä laukeamassa ja kuinka ylpeä hän on Pojusta, jos tämä vielä kestää muutaman minuutin. Pojulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin vakuuttaa kestävänsä, kunnes vahinko sitten vääjäämättä tapahtuu. Tästä Mami ei sitten olekaan niin ilahtunut, pilaa orgasmin ja antaa Pojulle kunnon selkäsaunan ja vakuuttaa, että tuollaisella lerppakalulla ei ole mitään asiaa Mamin vaativaan pilluun.

Toinen vaihtoehto voisi olla se pienikaluista miestään halveksiva vaimo, joka kertoo äskeisestä syrjähypystään isokullisen karjun käsiteltävänä. Voi sitä riemua, kun hän huomaa miehensä vain kiihottuvan kuulemastaan ja ihmettelee, onko tämä mies ollenkaan, kun kuuntelee muna pystyssä vaimonsa uskottomuustunnustusta. Mikään laukeaminen ei tietenkään tule kysymykseenkään, mutta ihan miestään kiusatakseen hän vie tämän uudestaan ja uudestaan ihan reunalle. Lupa seuraavaan syrjähyppyyn tulee tietenkin kiristettyä kiihkoissaan ähkivältä aisankannattajalta. Vaikka ihan kotona tämän katsellessa vierestä. Tällaisesta kuviosta löytyy netistä tarinoita ja videoita yllin kyllin.

Väkivaltaista käsittelyä Mami tuntuu kovasti kavahtavan, vaikka minusta juuri se voisi olla tämän puuhan parasta antia. Mies kyllä kestää melkoisia korvapuusteja ja paljaille pakaroille roimimista. Lähinnä jälkien jättäminen muodostaa jonkinlaisen rajan ja sekin vain ulkopuolisten takia. Mamin suoranainen tehtävähän olisi saada Poju toimimaan jotenkin väärin tai vastoin tämän tahtoa, eikä sellaisesta kuulu päästä ihan vähällä. En pitäisi ollenkaan poissuljettuna, että puoliksi julkisestikin Poju saisi korvilleen. Vaikka jossain kauppareissulla hiljaisessa hyllyvälissä, kun Poju olisi Mamin mielestä toheloinut. Ventovieraiden aikana Mami voisi aivan hyvin käskeä Pojua sellaiseen tapaan tai sellaisella äänensävyllä, että joku muu sen kuulisi ja mielessään ihmettelisi.

Alistamisen ulkoisia tunnusmerkkejä Poju ei pienistä vihjeistä huolimatta ole saanut kannettavakseen. Kaluhäkkiä ei ole tilattu, vaikka se kai sentään on Mamin valikoitava oman esteettisen mieltymyksensä mukaan. Eri asia sitten, kuinka pysyvää sen käyttö näissä olosuhteissa voisi olla, mutta jokin mökkiviikonloppu kahdestaan mahdollistaisi jo pienen totuttelun. Todellisuudessa ne taitavat olla aika hiertäviä kapistuksia, joita lähinnä tarinoissa kannetaan kuukaudesta toiseen vähän pesaisten välillä. Olen kyllä tottunut niihin renkaisiin, joten jotain arviopohjaa löytyy.

Toinen aihepiirissä yleinen kapine on kaulapanta, joka osoittaa Pojun aseman ja josta Pojun saa vaikka hihnaan tai johonkin kiinni tarvittaessa. Poolopaita päälle ja teatteriin voisi olla sellainen itsestään selvä kuvio.

Alussa lupaamani kuvaus tyypillisestä leikistämme tulee tältä viikolta:

Jäimme tiistaina kahden muutamaksi tunniksi, ja tiesimme molemmat siitä jo etukäteen. Pahemmin aikailematta Mami komensi minut yläkertaan ja käski riisumaan ensin hänet ja sitten minut itseni.

Sivuhuomautuksena todettakoon, että Mami ei ole perehtynyt eikä tunnu tahtovankaan perehtyä tiettyihin periaatteisiin, joita näitä leikkejä varten on luotu ja joita löytyy, kun riittävästi jaksaa netissä seikkailla. Tarkoitan tällä sitä, että Mami oli nyt leikin alkajaisiksi edessäni ilkosillaan ja minä täysissä pukeissa, josta olisin ilman muuta ansainnut ainakin kunnon läimäyksen. Lisäksi Mami ei ole huomannut, että tarvitsisin pysyviä ohjeita monia asioita varten: minne panen käteni seistessäni hänen edessään, saanko katsoa häntä silmiin muuten kuin käskettäessä ja miten minun on häntä puhuteltava ja miten vastattava kysymyksiin. Karvani olen kalun ympäriltä ajellut säännöllisesti, pieni tupsu vain on jätetty hämäykseksi. Mutta tämäkin olisi ollut Mamin minulle käskettävä, enhän minä voi tietää, millaista jälkeä Mami haluaa nähdä. Olen kyllä ehdottanut, että leikin ulkopuolella tällaisista asioista voisi keskustella ja lähettänyt Mamille vihjeenä niin kirjallista kuin kuvallistakin materiaalia, ajatellen, että juuri sellaisia Mami voisi minulta vaatia lisää sellaisissa kesken työpäivän tulevissa Whatsapp- viesteissä, joita yleensä turhaan odottelen.

Nuoresta pojasta käydäkseni olen tiputtanut painoa vielä hieman, ja alan olla aika hoikassa kunnossa. Ei oikein sovi, että Mami joutuisi katselemaan jotain muuta kuin litteää vatsaa. Olen selittänyt, että painon vartiointi olisi hyvä tapa alistaa ja ehdottanut Mamille sen kontrollointia, mutta hänestä se on ollut aivan järkyttävä ajatus. Minusta taas aivan luonnollista ja johtaisi molempien kannalta toivottuun lopputulokseen. Muutenkin Mami voisi ottaa enemmän ohjia ja määräillä tekemisistäni muulloinkin kuin leikkien aikana sen sijaan että nalkuttaa. Joskus olen ihan kiusallani nappaillut useamman kaljan tietäen sen ärsyttävän Mamia ja ihmetellyt, eikö tämäkään vihje mene perille.

Olimme nyt joka tapauksessa molemmat nakuna, ja Mami ilmoitti minun nyt tekevän loppuun sen sunnuntaina kesken jääneen niskahieronnan. Kosteusvoidetta käyttäen hieroin Mamin niskaa ja hartioita Mamin reisillä polvillani ollen ja kalu pakaroiden päällä vaappuen.

Hieronnan jälkeen Mami käski minun hakea rikkaimurin, vaseliinipurkin ja suudildon. Nämä haettuani jouduin ensin imuroimaan makuuhuoneen maton, ja sitten pistämään dildon kapulapään suuhuni, kiinnittämään remmin ja voitelemaan dildon. Matolla selälläni maaten Mami kiipesi hajareisin ylleni ja ohjasi dildon itsekin vaseliinilla voitelemaansa pilluun. Hetken ratsastettuaan hän käski minua ottamaan sormet avuksi, jolloin nappasin lisää vaseliinia ja aloin työstää toisellä peukalolla hänen klitoristaan ja toisella peppureikää. Tämä suudildo on ollut kohtalainen menestys ja nytkin Mami koko ajan kiihdytti tahtiaan ja lopulta laukesi ilmeisen pitkään ja nautinnollisesti.

Hetken toivuttuaan Mami asettui jalkopäähäni ja kaluuni tarttuen esitti retorisen kysymyksen, mitä sille oikein pitäisi tehdä. En osannut siihen muuta vastata kuin että en tiedä, asiahan on täysin Mamin päätettävissä. Sitten Mami alkoi käsitellä rasvattua kaluani minua samalla silmiin tuijottaen. Jossain vaiheessa Mami käski minua varoittamaan ajoissa laukeamisesta, hän nimittäin aikoi jättää minut jumiin.

Tästä hyppään taas sivuhuomautuksena tähän kalun kiusaamisen filosofiaan. Psykologisesti on aivan olennaista, että laukeamisen mahdollisuus on koko ajan Pojulla mielessä. Vaikka se ei todennäköistä olisikaan, Poju ei koskaan voi tietää, milloin Mami aikoo jatkaa loppuun saakka, useimmiten pilaten orgasmin, mutta joskus ihan täyden orgasmin sallien. Se kehotus varoittaa etukäteen voi olla pelkkää hämäystä, kenties Poju ei olekaan vielä ihan lähellä, ja Mamin täytyy testata asia jatkamalla vielä vähän. Jos Poju ei kohta laukeakaan, hän ei ole puhunut Mamille totta, ja tarvitsee tietysti rangaistuksen.

Joka tapauksessa tiesin nyt, etten saisi laueta, mikä lässähdytti toimenpiteen aika pahasti. Olin kyllä aika lähellä, mutta siinä mielentilassa laukeaminen olisi vaatinut aika paljon, joten jossain vaiheessa ilmoitin Mamille, että nyt tämän pitää lopettaa, ja Mami lopetti. Sitten loikoilimme kylki kyljessä jonkin aikaa, kunnes Mami lopetti leikin ja käski minua siivoamaan välineet paikoilleen.

Kirjoituksistani ja oikein asian puheeksi ottamisesta huolimatta Mami ei ole koskaan kiusannut minua toistuvasti laukeamisen partaalle. Olen kyllä selostanut, että juuri se on tämän homman ydintä, että Poju viedään kerran toisensa jälkeen aivan reunalle, ja sitten muutaman minuutin tauon jälkeen taas uudelleen, samalla mielellään puhetta kiihottamisessa apuna käyttäen, kunnes Pojun kalu on pelkkä limaa tihkuva möykky ja Poju itse raunioina.

Toinen kiljuva puute minulla on pilatuista orgasmeista. Olen niistä kyllä Mamille mielestäni riittävästi selittänyt, mutta kertaakaan sellaista ei ole minulle suotu. Ihan mielenkiinnosta haluaisin tietää, miltä ne tuntuvat ja miltä niiden jälkeen tuntuu.

Kolmas asia on oman sperman syöminen. Laukeamisia nyt on leikkien aikana sattunut aika harvoin, mutta vain kerran olen joutunut sitä Mamin sormelta nuolaisemaan, koko lastin nielemisestä ei ole ollut puhettakaan.

Siitä olen kyllä ylpeä, että Mamin pilluun kalullani ei ole ollut pitkään aikaan mitään asiaa. Viimeksi sellaisen penisjatkeen sisällä, josta Poju itse ei saa mitään tyydytystä. Sormilla ja kielellä Poju on saanut Mamin siistiksi ajeltua pillua hoidella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti